Dr. Stefan Victor Hurezeanu

Medic stomatolog

Dr. Stefan Victor Hurezeanu, medic stomatolog cu experienta atat in in sectorul de sanatate privat cat si de stat, a luat initiativa de a dezvolta o clinica privata de stomatologie cu servicii medicale de exceptie, asadar in 2008 a deschis Clinica LifeDent.

Cu multa incredere in propriile forte, cu un background de cativa ani de colaborare cu alte clinici si cu multa dedicare, profesionalism, orientare catre nevoile medicale ale pacientilor si pasiune pentru stomatologie, domnul doctor Hurezeanu a reusit sa isi contruiasca o echipa puternica, cu o misiune comuna: crearea de zambete frumoase si sanatoase prin servicii medicale premium.

Domnul doctor a investit mereu in dezvoltarea profesionala, obtinand competenta in  implantologie orala si absolvind masterul  in Managementul unitatilor sanitare.

Cu o experienta in domeniul medical de peste 12 ani, domnul doctor a participat la numeroase workshop-uri internationale de implantologie orala si chirurgie parodontala, obtinand certificari de specialitate.